Når du bruger artikel indsendere til at fremskynde din indsendelse til mapper, få flere besøgende til dit websted og generere målrettede kundeemner, er der mange variabler, der gøre eller bryde dit system. Der løsning på dette problem. Dette er en af de store.

Først, lad os minde om hvad man skal undgå. Disse er de træk af dårlig kvalitet artikel afsendere, som du ikke ønsker at købe:

Artikel submitter skriver ikke de korrekte oplysninger til mapper.

Du kan ikke nøjagtigt vælge kategorien, når du indsender din artikel.

Dine artikler vil ikke se “naturlige” i udseende, når du sender dem

Hyperlinks i kroppen af din artikel er det ikke muligt at bruge.

Artikel submitter er 100% automatiseret så det vil SPAM mapper

Lad os tale om gode artikel Indsendere gør, præcis hvad man skal kigge efter og hvad de skal købe.

Dette er den vigtigste ting at kigge efter. Kontroller indsenderen virker live og kan du faktisk se hver mappe, som du tilmelder dig med, og/eller, forelægger hver enkelt. Dette udsletter alle de problemer, der er anført ovenfor.

En god artikel submitter vil have en liste over mapper, kvalitet og lade dig input nye ind i listen. Første gang du skriver og gemme en kopi af din artikel i indsenderen. Det vil også gemme andre artikler skrive.

Så Meld dig med og forelægge mapper i sekunder første gang du går til en ny i mindre end et minut. Du bare lavpunktet på listen, vælge de mapper, du indkvartering og tilmelding. Indsenderen indsætter du tilmelder dig oplysninger og du kontrollere bare det på et øjeblik. Så ved du, dine oplysninger er korrekte. Indsenderen får du Brugernavn og adgangskode kan logge dig ind næste gang du går til mappen ved at klikke på musen. Du vil også kunne vælge den rigtige kategori, foretage ændringer i din artikel, indsætte links og vide, at din artikel opfylder de redaktionelle retningslinjer for mapper perfekt.

Så, lad os forestille sig, du har sat op du artiklen submitter til at arbejde med 30 biblioteker. Du skriver en artikel i 15 minutter. Så gå du gennem din liste. Dette er, hvad det vil sige:

Vælg de mapper, du ønsker. Antag, at du bruger ti. Ti sekunder senere du går den første register og i et enkelt klik er du logget ind. Så du trykker Send, kigge over din perfekt formateret artikel, sommerlig, bio boksen og nøgleordene. To sekunder. Du beslutter at men i et tekstlink købe hånd i din artikel krop tekst. Tyve sekunder. Få vist din artikel. Fem sekunder. Indsend din artikel med et klik. et sekund. Du har netop sendt din artikel i tredive-otte sekunder. Så, over de næste fem minutter du er færdig. Ti artikler ud i fem minutter.

De er 100% nøjagtig og spare dig utrolige mængder af tid.