Jeg har for nylig fundet denne artikel på nettet og troede, det var interessant. Bare husk at du kan være alle dine farvede glas forsyninger fra glasmosaikker A2Z. Check os ud på

For nylig, en af de bedste glasmosaikker udbuddet og undervisnings Centre lukkede sine døre. Chokerende var de meget aggressive og veldrevet. Forretningen var rundt over et årti. Jeg spekulerede på, hvorfor det mislykkedes. To år tidligere, blev den lange tid køre business solgt af den oprindelige ejer, der ønskede at trække sig tilbage til en mand, der havde gjort nok penge til køb kører en janitorial business.

Den nye ejer opdagede hurtigt, at glasmosaikker business er anderledes end nogen anden virksomhed. Glasmosaik business er en vanskelig virksomhed at tjene til føden.

Da jeg startede i forretningsområdet glasmosaikker, opdagede jeg snart, at virksomheden var en rutsjebanetur, gået vilde. Det var en fest eller hungersnød situation. Jeg ville sælge et vindue eller Kommissionen og har penge nok til at få en anden kendelse af materialer sammen. Jeg følte aldrig virkelig jeg lavede nogen penge; det føltes som alt jeg gjorde var bare ved hjælp af forsyninger og derefter efterfyldning. Jeg fandt, at køre en glasmosaik eneste forretning var meget hård erhverv.

Jeg forlade gøre Glasmosaik som lever i et stykke tid, men fortsatte med at tage på kommissioner og personlige arbejde i min fritid. Dette er en Alle, som jeg anbefaler, at studerende, der tror det kunne være sjovt at komme ind i forretningen. Denne måde kan de teste farvande og finde, om de virkelig ønsker at udvide ind i forretningen af glaspusteri. De fleste finde, at gøre lidt på side er den perfekte avenue for dem.

Det er hård, og givende men ikke så meget i økonomisk forstand, men på et kunstnerisk niveau. Jeg slog mit hoved mod væggen forsøger at finde hvordan man laver en levende, men blot synes at skrabe af hvert år.

Jeg gør en lille mængde af penge ved at tilbyde glasmosaikker klasser. Men efter at have taget alle udgifter og omkostninger i betragtning, finder jeg, at jeg bare bryde selv på klasser. Hvis jeg lavede nok penge til at støtte mig godt i denne branche, jeg ville tage den ekstra penge og udvide og leje hjælp, men så vidt jeg er bare at holde hovedet oven vande. Det er min overbevisning, at nøglen til at gøre det i farvet glas er at tilbyde produkter, der vil hjælpe andre at forbedre deres glasmosaikker erfaring.

Jeg vil råde nogen tænker på at gå ind i enhver virksomhed, der før du foretager en beslutning om at komme ind i det, virker i mindst 3 måneder i forretning, 90 dage synes at være det punkt, hvor du virkelig får en øjenåbnende. Bryllupsrejse ender og du se, hvad du virkelig får dig selv ind.

Være meget forsigtig med værdiansættelsen af den virksomhed, du ønsker for at købe. Husk, at du kigger på detail værdier kontra de engros værdier i virksomheden. Regne, at omkostningerne ved køb af alle materialer og starter en virksomhed helt fra bunden er 1/3 til 1/4 af detail-værdi af virksomheden. Det er sjældent at finde, at en eksisterende virksomhed virkelig har en indbygget op værdi kunde god vilje, som har meget, hvis nogen, værdi til den potentielle nye ejer. Kunder er vores venner og jeg elsker dem, men fordi de fleste mennesker kun har en begrænset interesse i erhvervslivet, deres værdi til fremtidig indkomst er mindre end sælgeren kan føre dig til at tro.

Det er rigtigt, at varme glas har mere at tilbyde i et studio miljø end bare flad glasswork, men se på roden af sagen. Glasmosaik industrien ved at de arbejder med et fartøj, der er flygtig. Den normale studerende har en til tre projekter i dem og så de er færdige. Ved at udvide ind i varme glas, er jeg i stand til at tilbyde en bredere vifte af teknikker og projekter, der bidrager til at holde studerende interesse længere. Men hvad jeg har gjort er at ændre en tre-måneders kunde ind i en 6-måneders kunde. Jeg står stadig over for en enorm nedslidning sats. Er en elsker af glasswork, er jeg ofte chokeret over antallet af studerende, der begynder klasse og derefter slippe uden selv færdiggøre deres første projekt.

Når jeg taler med andre virksomheder, spørger jeg ofte, hvis de vil give mig en kopi af deres forretningsplan. Jeg håber at lære af disse planer måder, at jeg måske kunne finde mere succes i min egen virksomhed. Hvis du kommer op med en forretningsplan, ville jeg elske at se en kopi af den.

Et ord af opmuntring, folk i branchen er i to lejre. Der er dem, der er hemmelighedsfuld og bange for, at du måske ønsker at stjæle deres ideer. Men det store flertal af virksomhedsejere i farvet glas er åbne og villige til at dele deres viden og rådgivning. De er dem, der indser, at der virkelig ikke nogen konkurrence i branchen. At butikken ned om hjørnet skaber ikke konkurrence, de øger viden og forståelse af farvet glas i Fællesskabet, og så de faktisk hjælpe din virksomhed i stedet for at såre den.