Har du nogensinde spekuleret over, hvad der præcist er op med auktioner? Vil en enkel forklaring? Denne informative betænkning giver den mest grundlæggende – simpelt at forstå – oplysninger tilgængelige på auktioner.

Hvis du ikke har præcise oplysninger om auktioner, så du kan foretage et dårligt valg at byde på en. Lad det ikke ske for dig: holde læsning.

Den mest grundlæggende forklaring er en auktion er processen med at købe og sælge varer ved at tilbyde dem op for bud, tager bud og derefter sælge varen til den højestbydende. Auktioner er også brugt til at bestemme værdien af et element.

Auktioner kan opsættes med/uden reserve eller minimum eller som abolute.

Reserve auktioner generelt har et minimumbud eller mindstepris. Hvis udbudsprocessen ikke når op på minimum, er der ingen salg. Selv om sælgeren kan stadig skylder auktionarius deres gebyr.

I absolutte eller ingen reserve auktioner, er salg garanteret, med kun prisen venstre skal fastlægges. I forbindelse med auktioner er et bud en tilbudte pris.

Næsten alt kan sælges på en auktion. Nogle typiske varer solgt på auktioner er:

Antikviteter – antik forretning, hvor udover at være en mulighed for handel de også tjene som sociale begivenheder og underholdning i salg af samleobjekter såsom frimærker, mønter, klassiske biler og fine art.

Luksus fast ejendom – luksus fast ejendom salg omfatter alle typer af fast ejendom som bolig-og erhvervsejendomme, gårde, ledige partier og jord.

Andre varer, der sælges på auktioner omfatter:

* Spektrum, hvor virksomheder købe licenser til at bruge dele af det elektromagnetiske spektrum for kommunikation (dvs. for celle foretage en opringning netværk).

* Træ, hvor virksomheder købe licenser til at logge på offentlige arealer.

* Elektricitet, hvor store producenter og forbrugere af elektricitet bud på at skabe kontrakter.

* Miljø, hvor virksomhederne bud for licenser til at undgå at være forpligtet til at reducere deres miljøpåvirkning.

* Gæld auktioner, hvor regeringer sælger låneinstrumenter, såsom obligationer, at investorer. Denne type auktion normalt er forseglet og den ensartede pris betalt af investorer er typisk det bedste ikke-vindende bud.

Lader ikke glemme om politiet auktioner, forsikring auktioner og brugt bilauktioner, som er meget populære. Internet auktioner er også varme. Verdens største auktion site er eBay. eBay er kilden til millioner af dollars værd af fortjeneste ved dagens mest populære auktion.

Der er meget at forstå om auktioner. Vi var i stand til at give dig nogle grundlæggende fakta ovenfor, men der er stadig masser mere at lære om auktioner.