Plasma-teknologi er noget, vi er begyndt at se over hele. Plasmaskærme har taget en kæmpe plads i underholdning marked med hovedfag i tv-skærme, men viser i alle andre steder på markedet.

Plasma stealth selvom ikke er direkte relateret til teknologien, vi ser i forbruger produkter stadig bruger plasma-teknologi, deraf navnet “plasma” stelath. Plasma stealth er processen med at bruge ioniseret gas for at reducere radar tværsnit af et luftfartøj, som derefter giver det mindre synlighed på fjendens rader gør det svært at opdage. Denne proces og forholdet mellem Em stråling og ioniseret gas er blevet undersøgt i dybden med forskellige formål i fortiden, herunder denne mulighed for at gøre fly undecteable til normal radar.

I teorien er brug chancerne for at reducere et luftfartøj synlighed af indpakning ioniseret gas glød omkring flyet ikke et spørgsmål. Mens den teoretiske mulighed for at reducere et luftfartøj RCS af indpakning af flyskrog i ioniseret gasflow ikke er i tvivl, er det de teknologiske aspekter af faktisk sætte denne metode i praksis, der medfører betydelige problemer.

I øjeblikket bruge fly som stealth bombefly, andre metoder til at fjerne deres tilstedeværelse på radar. Alle disse metoder er dyre, men betydningen placeret på skjulte flyteknologi kan mig liv og oplagt-fly. I de næste år vil vi se store forbedringer i alle aspekter af krigen teknologi, som er teknologien gør fremskridt med en hastighed hurtigere end nogensinde.